- Forbruger

Rejs til Berlin som børnefamilie – guide til turen

Storbyferier er ikke kun for forelskede par, en tur med vennerne eller veninderne, storbyferier kan også være oplagt at tage af sted på som børnefamilie.
Med en storbyferie i Berlin er der rig mulighed for at ”slippe børnene løs”, da Berlin har mange børnevenlige og sjove aktiviteter for små og store. Tag afsted i en forlænget weekend eller måske hen over påsken, julen eller efterårsferien. Her kommer en miniguide til, hvad der er værd at opleve i Berlin med børnene i hånden.

Det skal I opleve i Berlin

  1. Noget af det, som er klart at anbefale, som børnefamilie, at opleve, er Berlins zoologiske have. I Tyskland omtales den Tiergarten og er blandt én af Europas mest populære zoo. Haven er omtrent 200 år gammel, og her er der noget at se og opleve for både store og små.
  2. Er børnene nogle vandhunde, skal I klart svinge forbi en tur i Aquadom & Sea Life i Berlin. Her kan man bade til huden krøller og køre i en glaselevator blandt mangfoldige, farvestrålende fisk.
  3. Beliggende på Karl-Marx-Strasse 135 finder man Puppentheater Museum, der er et dukketeater med mange år på bagen. Helt tilbage i 1948 er der blevet opført- og vist eventyrlige teaterstykker, og her er der også mulighed for at få læring om, hvordan man selv bygger et dukketeater.
  4. Riv en hel dag ud af kalenderen og få ondt i maven af at grine, når turen går til Legoland Discovery Center. Her kan store og små tage på jungleekspedition, køre i eventyrlige forlystelser og opleve fantastiske bygninger lavet ud af Lego.

Med andre ord, Berlin er stedet, hvor hele familien kan få gode og hyggelige stunder sammen, og hvor tiden ikke står stille.
Tip: Planlæg jeres tur hjemmefra, så I er orienteret omkring, hvad I vil se, og hvor tingene ligger i Berlin. På den måde er I bedre forberedt, når I når frem, og I sparer tid ved ikke at skulle lade jer forvirre om de mange muligheder og faren vild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *