- Erhverv

Så vigtig er din virksomheds facade

Har du tænkt over, at facaden på din bygning er virksomhedens ansigt udadtil. Vi aflæser virksomhedens facader inden vi besøger butikken eller kontoret, og indtrykket påvirker mere eller mindre bevist vores indstilling til firmaet.

Det er vigtigt, at virksomhedens facade afspejler det image, virksomheden har eller gerne vil opnå. En flot facade får din virksomhed eller butik til at fremstå mere appellerende for de forbipasserende. På samme måde vil en lidt slidt facade virke uprofessionelt og sende signaler om, at det du sælger måske ikke er af den bedste kvalitet.

Overvej også, om et nyt facadebanner kan give dig et markedsføringsboost. Bannere er lette at udskifte og gode til at skabe synlighed omkring virksomheden. Dette gælder især hvis du har en stor facade eller hvis du har en facade højt oppe, så den kan ses langt væk.

Overvej et firmalån til facaderenovering

Hvis facaden på din virksomhed trænger til en renovering, kan det være en god investering at få opfrisket din facade, så den markedsfører dig bedre.

Med et overskueligt lån til virksomheder kan du låne pengene til renoveringen online og få pengene udbetalt inden for få hverdage. Du får op til 12 måneder til at betale lånet tilbage i takt med, at den flottere facade tiltrækker flere kunder. Start med at prøve en erhvervslån beregner.

Du kan naturligvis også vente med at opfriske din facade, til du har pengene sparet op. Men nogle gange kan der være en klar sammenhæng mellem en ny facade og flere interesserede kunder. I de tilfælde kan det måske bedre betale sig at vælge et firmalån, som du betaler tilbage over få måneder og komme i gang med fornyelsen hurtigst muligt.

Måske har du leverandører, der er interesserede i at betale for reklameplads på din virksomhed? Så kan du finansiere facadebannerne med et firmalån og betale det ud, så snart leverandørerne har betalt for omkostningerne.

Leje af arbejdsplatform til facaderenovering

Når du har besluttet dig for at investere i en flot, ny facade til din virksomhed, er næste step at bestille håndværkere og leje af arbejdsplatform. Måske kender du allerede nogen, der kan hjælpe med det fysiske arbejde. Ellers er der flere virksomheder, der hjælper med facaderenovering og maling.

Med leje af arbejdsplatforme eller en byggehejs kan de hurtigt få adgang til hele facaden på bygningen uden at bruge tid på at opstille stillads. Eksempelvis kan en dobbeltmaster arbejdsplatform give adgang til 46 meter af facaden. Det sparer tid og derfor er leje af arbejdsplatforme en hurtig, fleksibel og prisvenlig løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *