- Erhverv

Så vigtigt er det at have de rigtige kontormøbler

I gennemsnit bruger vi 9 timer om dagen på at sidde ned – og en stor andel af disse timer er på arbejdspladsen, hvor vi sidder ned størstedelen af tiden. Vi sidder ligeledes ned når vi kommer hjem fra arbejde, og i bilen frem og tilbage fra job. Hvis du ønsker at passe godt på din krop, når du bruger så mange timer dagligt på at sidde ned, er det vigtigt at have de helt rette kontormøbler. Med de rette kontormøbler kan du sikre din krop maksimal komfort og støtte, så du undgår skader og smerter.

Vælg ergonomiske møbler

Når du skal vælge den rette kontorstol til kontoret, kan det være en rigtig god idé at vælge en ergonomisk stol, som sikrer din krop støtte og komfort i løbet af en lang arbejdsdag. Det er ligeledes vigtigt at vælge en kontorstol med gode indstillingsfunktioner, i form af justerbar højde, vippefunktion og eventuelt med vægtmodstand. Disse funktioner kan hjælpe med at indstille kontorstolen, så den passer perfekt til din krop og dine behov.

Hvis du ønsker at være særligt aktiv i løbet af arbejdsdagen, kan du med fordel investere i en ståstol. Den kan sikre dig en stående arbejdsstilling, som er særligt sundt for kroppen, og samtidig kan den hjælpe med at aflaste ryggen, når du har stået op i lang tid. Hvis du er aktiv i løbet af arbejdsdagen, hjælper det dig med at holde gang i blodomløbet, og hermed holde kroppen sund.

Døjer du med skader?

Hvis du døjer med smerter i kroppen, er det en rigtig god idé at investere i en ortopædisk kontorstol. En ortopædisk kontorstol er særligt god hvis du døjer med dårlig ryg, smerter i nakken eller ømt haleben. Denne slags stol er specialdesignet til at skåne dine muskler i ryggen og samtidig med at aflaste bækken og haleben, hvis du sidder ned i mange timer. Stolen kan sikre, at du er i stand til at sidde ned uden smerter i løbet af arbejdsdagen.

Vælg et hæve-sænkebord

Som en tilføjelse til at vælge en ståstol, kan det være en rigtig god idé at vælge et hæve-sænkebord til dit kontor. Et hæve-sænkebord kan hjælpe dig med at variere dine arbejdsstillinger, og hermed mindske risikoen for smerter i kroppen. Når du står op i løbet af arbejdsdagen, sørger du for at bibeholde et godt blodomløb, som på længere sigt kan sørge for, at du undgår en lang række sygdomme. Du kan finde et stort udvalg af kontormøbler her, som kan sikre dig de rette arbejdsforhold, for en sundere krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *