- plæneklipper

Sådan får du en veltrimmet græsplæne

Når sommeren kommer, er det på tide at trække havestolene ud af skuret og nyde solens stråler i baghaven. Men sommeren har dog også bare den ulempe, at du konstant skal have plæneklipperen frem, så din græsplæne ikke kommer til at ligne en vild urskov.

Det er der heldigvis en simpel løsning på. Du kan nemt holde din græsplæne konstant veltrimmet ved at investere i en billig robotplæneklipper.

En robot med egen vilje

Der er en grund til, at du nærmest finder robotplæneklippere i stort set alle baghaver i det danske land. De er nemlig smarte, fordi de har deres eget liv. Du indstiller selv, at robotplæneklipperen skal køre frem og tilbage inden for et vist areal, og så er det ellers bare at slippe den fri.

Robotplæneklipperen kan slå græs dagen lang, og du behøver kun lige at tage fat i den om aftenen, når den skal ind og lades op igen til den kommende dag.

Hold robotplæneklipperen ved lige

En investering i en robotplæneklipper er altså en investering i en have, som altid ser perfekt ud. Men, ligesom ved alle andre investeringer, så skal du også af og til vedligeholde din robotplæneklipper. Knivene kan nemlig blive slidte, og det vil føre til en nedsat kvalitet på sigt.

Du kan dog nemt finde nye knive på easymow.dk, som giver dig en simpel oversigt over de forskellige produkter. Du skal bare lige selv undersøge, hvilken model du ejer, så du kan finde de knive, der bedst matcher din robotplæneklipper.