- Erhverv, Økonomi

Sådan finansierer du din næste virksomheds idé

Har du en god idé til en virksomhed, men ingen kapital? Så kan det være du skal i gang med at lede efter gode muligheder for at få finansieret din idé. Der er mange forskellige metoder hvorpå du kan gøre dette, hvor nogen selvfølgelig er bedre end andre. Her kommer vi ind på hvilke metoder du kan tage i brug hvis du har brug for et kapital indskud til din virksomhed.

Banken

Notorisk svære at få i tale i disse dage. Der skal efterhånden rigtig meget til førend at bankerne vil hjælpe mindre virksomheder med lån. Det kommer sig af at de igennem mange år har været alt for rundhåndede med lånene, hvilket som du sikkert nok allerede ved resulterede i den sidste kris vi var igennem. Selvom vi efterhånden er godt på den anden side af den forrige krise, holder bankerne stadig ret meget igen i forhold til at give mindre virksomheder lån til at gøre deres virksomhed til en realitet.

Private investorer

Det er blevet langt nemmere at komme i kontakt med private investorer efter at der er kommet portaler op som formidler denne slags lån. Hvis du har en god plan som du kan sælge over for andre, så er der ret stor sandsynlighed for at nogen gerne vil kaste penge efter det. Her har du også fordelen af at blive vist overfor rigtig mange potentielle långivere, fremfor en enkelt(banken fx). Dermed er der som sagt større sandsynlighed for at du finder nogen der gerne vil give dig et lån. Typisk vil du også kunne få en rente her der er et noget bedre alternativ til fx online lånevirksomheder.

Lånevirksomheder på nettet

Hvis du bevæger dig ud i at låne penge online til din virksomhed, så skal du være 100% sikker på at din virksomhed kommer til at tjene(eller allerede gør det). Her kan du nemlig virkelig brænde nallerne, hvis du ikke passer på. Det er nemlig RIGTIG DYRT at låne penge af disse virksomheder, da godkendelsesprocessen er så simpel. Dette er selvfølgelig også en fordel, hvis du ved at du kan betale pengene tilbage, da man således ikke skal igennem en længere proces som i banken. Hvis du overvejer denne vej, så kan du evt. bruge en side som CREDITA. Her kan du nemlig finde en god og overskuelig oversigt over hvilke lån der er på det danske marked. Besøg CREDITA og lån penge nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *