- Forbruger

Sådan kan du spare tid på nytårsplanlægningen

December er en travl måned, men ikke desto mindre en hyggelig én af slagsen, i hvert fald i manges øjne. December er måneden, hvor vi både skal finde tid til arbejdet, de mange julearrangementer, at samles om stearinlysets skær, planlægningen af juleaften og nytårsaften. Det kan skabe en del tumult og julestress, men formår man at prioritere rigtigt og planlægge ordentligt, er der en hel del tid at spare på stresskontoen. Læs med nedenfor og få inspiration til, hvordan man kan spare tid på nytårsforberedelserne.

Spar tid ved bestilling af mad til nytår ud af huset

Mange bruger rigtig lang tid på at finde ud af, hvad nytårsgæsterne skal bydes på af mad dette år. Foruden planlægningen af menuen, bliver tiden brugt på indkøb og madforberedelser i køkkenet. Inden man får set sig om, har man stået mere i køkkenet, end man har været om sine gæster. Vil man spare tid og energi, kan man vælge at bestille mad udefra og få det leveret frisk og vellavet af lækre råvarer og samtidig gøre indtryk på sine gæster. Klik her og se de forskellige muligheder af festlig nytårsmenu.

Gå i gang i god tid

Udover at bestille maden udefra, kan det være en god idé at kigge på de mange forberedelser, op til årets sidste aften, i god tid. Gå allerede i gang i november med at skrive ned, hvilke drikkevarer og mad, I kunne ønske jer, få købt drikkevarerne ind så de står klar i kælderen eller garagen, og få lavet en plan over, hvad der skal handles ind af pynt, nytårshatte, fyrværkeri og lignende.

Det hjælper både på overskuddet, og det giver et bedre overblik over hele aftenen, så man bedre, dagene op til, kan komme ordentlig i hus med detaljerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *