- Forbruger

Sådan planlægger du den succesfulde polterabend for din veninde

Skal din veninde giftes, og skal du som hendes bedste veninde planlægge hendes polterabend, men har du svært ved at skabe et overblik over hvordan du skal gribe det an? Så læs med her, hvor vi giver tips til hvordan du kan give hende den perfekte aften, som aldrig går i glemmebogen.

Hav altid din veninde i tankerne

Når du planlægger din venindes polterabend, er det vigtigt – gennem hele planlægningen – at huske hende. Da det er en aften, du planlægger specielt til hende, skal hun også være i centrum under hele planlægningsprocessen.

Sørg derfor for at planlægge dagen i forhold til hvad hun vil kunne lide. Er hun eksempelvis udadvendt, og føler hun sig tilpas med at være centrum for opmærksomhed, kan du tillade dig at planlægge aktiviteter, som gør netop dét, eksempelvis med sangindspilning, poledance-undervisning og ved at bestille en stripper.

Er hun derimod genert og er ikke vild med de vilde fester, kan det i stedet være en god idé at afholde en hyggelig fin middag med lækker mad og borde, der er dækket fint på med duge og det flotteste stel.

Uanset hvad type din veninde er, er det blot vigtigt at huske, at det er hendes dag, og hun skal synes det er sjovt uanset hvad i planlægger, og ovenstående er blot få eksempler på en dag tilpasset din veninde.

Planlæg forud

Idet planlægningen af en polterabend ofte kan være stressende og kræver meget tid, er det en god idé at planlægge lang tid i forvejen.

På denne måde har du tid til at tænke tingene i gennem, så du er sikker på, at din veninde får en uforglemmelig aften, men samtidig letter det også presset fra dine skuldre.

Idet en polterabend ofte kan blive dyr, er det en god idé – af hensyn til gæsterne – at sætte et budget, som du planlægger ud fra.

Herudover, er det en fordel at have nogle hjælpende hænder, som både kan hjælpe med idégenerering, men også kan hjælpe med at udføre de forskellige aktiviteter, så du ikke stresser og også kan nyde din venindes specielle aften.

Overrask hende

Som en del af dagen, er det en god idé at overraske din veninde. Dette kan gøres på mange forskellige måder, eksempelvis ved at vække hende på selve dagen – og dermed holde dagen for hendes polterabend, og det faktum at du overhovedet planlægger én, hemmelig.

Her kan I overraske hende med en brunch, og har hun en udadvendt personlighed, kan I klæde hende ud og give hende en liste af opgaver, som hun skal udføre i offentligheden.

Ved at tilføje en overraskelsesfaktor til hendes dag, gøres den endnu bedre, og at blive vækket af en masse veninder og blive iklædt i sjovt tøj, er næppe noget man glemmer.

Udover at overraske hende med sjove aktiviteter, kan hun også overraskes med en lækker gave, som viser, at du har tænkt på hende. Skal I eksempelvis ud i byen senere, kan du eksempelvis købe en af de mange flotte festkjoler som man kan finde, så hun ikke selv skal tænke på noget på hendes specielle dag.

Der er altså mange måder, hvorpå du kan afholde den perfekte polterabend. Det vigtigste er blot at huske din veninde gennem hele planlægning, og du har dermed planlagt en aften, som hun sent vil glemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *