- Forbruger

Sådan tager du de bedste billeder af dit kæledyr

Kæledyr bliver ofte betragtet som en del af familien. De bor med os i hjemmet, sover nogle gange i senge og følger os gennem tykt og tyndt. Herved opstår der ofte en masse skønne og morsomme øjeblikke, der fotjener at blive foreviget i et foto. Billeder af kæledyr stråler ofte af livsglæde og sprudlende energi, som man bliver glad af at kigge på. Men det kan være svært at fange de helt rigtige øjeblikke – især hvis dyret er en energibombe. Men herunder kan du få gode tips til at fange de bedste stunder og få en række varierede billeder.

3 ting, der udgør et godt dyrebillede

  1. Tager du billeder af en hund eller kat, er det vigtigt, at kameraet er på højde med dem. Derfor skal du ned på gulvtæppet eller i græsrødderne for at få øjenkontakt med dyret. Det giver mere intense og nærværende billeder, der giver følelsen af at være helt tæt på dit kæledyr.
  2. Udnyt årstiderne. Årets fire årstider kan danne en god ramme for billeder med dyr. Udnyt sæsonens kendetegn og tag for eksempel billeder af spirende blomster og lyse farver i foråret. Eller tag din hund eller hest med på stranden om sommeren og få nogle dejlige billeder i de brusende bølger. Ligeledes byder efteråret på masser af farverigt efterårsløv, som dyrene kan boltre sig i, og vinterens sne og is kan give en kølig og flot baggrund.
  3. Fang kæledyret i bevægelse. Dette kan være en udfordring og det kræver, at du har mod på at lege med funktionerne på kameraet. Det er nemmere at fange de bedste øjeblikke, hvis man bruger en kortere lukkerhastighed eller hvis kameraet har en seriebilledefunktion.

Gør noget særligt ud af de bedste billeder

Når du har øvet dig på at skyde de perfekte billeder af dine kæledyr, så kan du passende gøre noget særligt med det allerbedste. Du kan for eksempel udvælge dine yndlingsfotos og putte dem i en fotobog. Du kan bestille en fotobog online, hvor du kan lege med designet og lave din helt egen personaliserede bog. Hvis du vil vide mere, så find information her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *