- Erhverv

Sådan bliver din virksomhed mere klimavenlig

Der er sikkert ingen, der ikke ved, hvor vigtigt det er at forsøge at være mere klimavenlig. Derfor er det nok heller ingen overraskelse for dig, at det også er noget, du bør stræbe efter. Men det er ikke alle, der tænker lige meget over, på hvilke punkter de kan gøre en forskel. Det er eksempelvis ikke alle arbejdspladser, der gør nok for det. Men det kan der faktisk være god grund til at lave om på. For det er ofte her, der vil blive brugt mest energi i løbet af dagen. Så læs med her, og få nogle gode råd til, hvordan du bliver mere klimavenlig.

Sæt dig ind i de europæiske mål

Det kan først og fremmest være en hjælp at finde ud af, hvad du stræber efter. Og så kan det være en god idé at læne sig op ad de europæiske mål, og vide hvad den europæiske grønne pagt er.

Det er nemlig sådan, at man i EU arbejder for i fællesskab at blive mere klimavenlig. Det handler ikke mindst om at sørge for, at alle er med, så alle fortsat kan være konkurrencedygtige. Det kan derfor være et godt sted at orientere sig som virksomhed.

Vælg klimabevidste samarbejdspartnere og leverandører

Du ved selvfølgelig allerede, at det er vigtigt, at du i virksomheden sørger for at minimere din klimabelastning. Men tænker du også over, hvordan dine samarbejdspartnere og leverandører gør det? Ellers er det måske især her, du kan gøre en forskel.

Hvis du vælger at arbejde sammen med andre, der også har øje for miljøet, så vil alle dine processer også blive mere klimavenlige. Sådan er du nemlig med til at støtte den mere overordnede overgang til en bedre verden.

Du kan altså støtte klimavenlighed ved at støtte virksomheder, der har de samme idealer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *