- Erhverv

Sådan bliver du juleklar

December er lige om hjørnet. Det er julens måned, så det er tid til at blive juleklar. Hvad gør du for at blive juleklar? Og ved du, hvad du skal lave af hyggelig juleting i december måned? December er tiden, hvor alting lige er lidt mere hyggeligt. Derfor er det også oplagt at lave en hel masse med dine venner og familie.

Pynt op med din familie

En god start på december er at pynte op med alt din yndlingsjulepynt derhjemme. Når først du har pyntet op, så er stemningen ligesom lagt. Gør det sammen med din familie eller nogle venner, for så vil det være meget hyggeligere. I kan gå og høre julemusik imens og spise pebernødder. Pynt f.eks. op med lyskæder, julenisser og fine fyrfadsstager.

Hold julebagedag

December er også tiden for lækkert hjemmebag. Du kan invitere nogle venner forbi til en julebagedag, hvor I skal bage julekager hele dagen. Julestemningen vil for alvor ramme jer, når duften af julebag spreder sig i hele huset. Bagefter kan I nyde jeres bagværk med en kop varm gløgg til en god julefilm.

Arranger en julefrokost

Der er ingen jul uden festlige julefrokoster. Der skal dog altid være en, der tager initiativ og arrangerer julefrokosten. Den rolle kan du tage på dig i år. Du kan enten holde en julefrokost derhjemme og aftale med alle dine venner, at de hver især skal tage en ret med. Eller også kan du overlade alt arbejdet til nogle andre og holde julefrokosten ude. Hold julefrokost i Odense. Hvis I vælger at holde det ude, vil det måske koste lidt ekstra, men til gengæld skal I hverken stå for madlavning eller indkøb. I skal bare tænke på at komme i jeres fineste juletøj og dukke op og have en festlig aften med masser af julemad og snaps.