- Erhverv

Sådan får du et anderledes og fedt job som sygeplejerske 

Er du uddannet sygeplejerske, og mangler du et nyt job? Måske er du bare blevet træt af dit gamle job? Måske synes du, at du har alt for travlt på din arbejdsplads? Er du utilfreds med den lave løn? Eller vil du bare gerne udfordres i dit arbejdsliv? Så skal du læse med her, hvor der kommer flere forskellige bud på, hvordan du, som sygeplejerske, kan udfordre dig selv i dit professionelle virke som sygeplejerske. 

Arbejd i udlandet 

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er meget snak, om at den danske sundhedssektor er presset for tiden. Du kender måske også til presset, og ønsker at prøve noget, som er radikalt anderledes end du er vant til. Der er derfor en gylden mulighed for dig, hvis du har mod på at prøve at arbejde i udlandet som sygeplejerske. Det kan godt virke som en uoverskuelig proces at finde ud af, hvordan du helt præcist kommer til eksempelvis Norge og får arbejde. Få hjælp til norsk autorisation som sygeplejerske her. 

Sådan fungerer ansøgningsprocessen 

Du undrer dig måske over, hvordan ansøgningsprocessen fungerer? Kort fortalt, vil du få hjælp til ansøgningsprocessen om norsk autorisation, hvilket heldigvis er forholdsvis nemt, da der kan ansøges via et ansøgningsskema. I ansøgningsprocessen skal du blot bruge dit uddannelsesbevis, karakterudskrift samt dokumentation af erhvervserfaring (hvis du har dette). Selve ansøgningsprocessen tager kun op til 3 måneder. 

En investering i dig selv 

Hvad koster det at arbejde i udlandet, tænker du måske? Når du søger om norsk autorisation skal du forvente et lille sagsbehandlingsgebyr. Men du skal se det som en investering i dig selv. Du vil både have mulighed for at søge job på plejehjem og på sygehuse i Norge. Derudover får du en bedre løn samt bedre tid til patienterne og bedre normering. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *