- Erhverv

Sådan holder du som vognmand gang i dine lastbiler

Når man er vognmand, så handler det om at holde lastbilerne, kranerne osv. på vejen. Alt andet er simpelthen bare spildt indtjening. Men hvordan sørger man egentlig for at lastbilerne og kranerne holdes på vejen og holdes i gang så meget som overhovedet muligt? Her har vi samlet et par gode tips og tricks til, hvordan du holder gang i dit rullende materiel, så du undgår at miste indtjening.

Benyt dig af et professionelt lastbil- og kranfirma

Der findes mange steder, hvor man kan anskaffe sig en lastbil eller en kran – der findes med andre ord rigtig mange forskellige lastbil- og kranfirmaer. Det er dog ikke alle, der yder den absolut bedste service eller har den største viden omkring de bedste produkter på markedet. Det er vigtigt at finde et lastbil- og kranfirma, man kan stole på, så man altid ved, at man kan kontakte dem, hvis der går noget galt. Et godt lastbil- og kranfirma kan hjælpe dig med at finde de absolut bedste produkter til dit behov, så du modtager kvalitetsprodukter, der kan yde den bedste service for dig. Ingen produkter holder helt uden at gå i stykker på et tidspunkt, men et kvalitetsprodukt holder generelt i længere tid end andre, så det er pengene værd at investere i et ordentligt produkt i første omgang – både i forhold til pengepungen, men også i forhold til, hvor længe en lastbil kan holdes på vejen, inden der er behov for bl.a. reparation.

Alliér dig med et dygtigt og erfarent serviceværksted

Når uheldet er ude, så er det vigtigt at have en dygtig samarbejdspartner, der kan reparere materiellet så hurtigt som muligt. Jo hurtigere reparation og service, jo hurtigere kan lastbilen være tilbage på vejen. Enhver tid på værksted er som bekendt spildt tid og mistet indtjening for vognmanden, så det er vigtigt at have et samarbejde med et serviceværksted, der forstår dette. Det er derfor meget vigtigt at samarbejde med et professionelt og erfarent værksted, der kan være hurtigt ude, når problemet opstår – og så er det også altid en god idé at tegne en servicekontrakt, så du har et sikkerhedsnet, når der går noget galt.