- Erhverv

Sådan tyverisikrer du din virksomhed med skydeporte

Indbrud – når skaden er sket er det efterfølgende arbejde med at få meldt alle effekter stjålet og få al papirarbejdet et ærgerligt arbejde. Hvem vil ikke gerne være fri for ubudne gæster? For ikke at tale om alle de produkter eller værktøjer som skal bestilles hjem på ny. Hvorfor ikke være på forkant og fremtidssikre din virksomhed? Gør det lidt mere besværligt for tyvene at snage og komme ind og ud fra dine bygninger.

Fordele med porte

Der er mange fordele ved at vælge kvalitetsporte og låger. Om du bruger dem til din privatbolig eller til din virksomhed, så er den gavnlige effekt lige stor. Med en skydeport kan du nemt tjekke hvem der kommer ind til din virksomhed og om de har et reelt ærinde. Med nøglekort eller p-vagt kan medarbejdere og personer med adgang nemt komme ind til bygningerne. Alle personerne bliver registreres i en database så du kan holde styr på hvem der færdes i din virksomhed. Disse skydelåger bruges blandt andet ved lufthavne, hvor sikkerheden skal være i top. På den måde sikrer man sig at ubudne gæster ikke stjæler og samtidig kan man sove trygt om natten.

Alternative portemuligheder

Mange store lagerhaller gør brug af industriporte eller foldeporte, så lastbiler kan bakke til eller store maskiner kan køre ind og ud af de store haller. Mange kølehuse, havneområder eller industriområder gør brug af sådanne porte. Også busfirmaer og lastvognsmekanikere gør brug af porte der har en betydelig størrelse. Indenfor landbrug bruges ledhejseporte, rulleporte og hængende skydeporte, så traktorer, mejetærskere og store rendegravere kan komme ind med al udstyr. Husk med jævne mellemrum at tjekke om din port er luft. Og vandtæt. Mange porte kan gå op mellem leddene eller ikke slutte til i bunden ved vedvarende slid, så det er altid en god idé at få en servicetekniker til at servicere portene løbende. Inden du får opsat en port er det en god idé, at overveje dit behov nu og i fremtiden, så du sikrer dig at du vælger den rigtige port. Overvej hvilket materiale du ønsker og hvilken tykkelse porten skal have. Overvej hvilken retning porte skal vende, da porte mod nord kræver anden vedligehold end porte mod syd og omvendt.