- Erhverv

Skab awareness for dit brand med deltagelse i arrangementer

For at skabe opmærksomhed om din virksomhed og dine produkter er det vigtigt at blive set og lagt mærke til. En god måde at få det til at ske på er ved at deltage i forskellige arrangementer, hvor din virksomheds logo vil fremgå af bannere, tøj og skilte. Et godt arrangement er et motionsløb. Der findes et utal af forskellige motionsløb rundt omkring i Danmark, og ved at stille op med et hold medarbejdere, der er friske på at løbe en tur og få motion og samtidig skabe awareness om virksomhedens brand, bliver der tilført værdi til virksomheden.

Deltagelse i motionsløb har en positiv indvirkning på medarbejderne

Et motionsløb er en god aktivitet for en arbejdsplads, hvor medarbejderne har brug for en fællesskabsfølelse og at blive rystet sammen. Et fælles konkurrencemindset forener kollegaerne, og som del i et godt arbejdsmiljø er gode arrangementer uden for arbejdspladsen vigtige. Udover at skabe fællesskab signalerer arbejdspladsen over for medarbejderne, at virksomheden går op i sundhed og trivsel. Glade og sunde medarbejdere arbejder bedre og mere effektivt, og det har derfor mange positive indvirkninger at stille op med et firmahold.

Signalér overfor forbrugere og medarbejdere, at virksomheden går op i sundhed og motion

Ved at deltage i nogle af de mange motionsløb, der findes, sender virksomheden en positiv signalværdi ud til omverdenen. Bliver medarbejderne foræret en løbetrøje med virksomhedens logo trykt på, og har de en god oplevelse med arrangementet, vil virksomheden signalere overfor både medarbejderne og potentielle forbrugere, at denne arbejdsplads går op i sundhed og motion. Ydermere er motionsløb et godt sted at netværke og skabe nye relationer, da mange andre virksomheder og potentielle samarbejdspartnere højst sandsynligt også deltager i arrangementer. Læs mere om, hvordan løbetrøjer med tryk og deltagelse i motionsløb kan have en positiv indvirkning på din virksomhed og dit brand.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *