- Erhverv

Skab bedre effektivitet i din virksomhed med disse tips

Effektivitet i en virksomhed er afgørende for virksomhedens resultater, og det gælder derfor om at gøre din virksomhed så effektiv som muligt. Men hvad kan man konkret gøre for at skabe bedre effektivitet i en virksomhed? Det har vi samlet et par tips til her.

 

Efteruddan dine medarbejdere

Første tip til at skabe bedre effektivitet i din virksomhed er ved at efteruddanne dine medarbejdere, for at give dem bedre kompetencer.

Først og fremmest er det motiverende for medarbejderne at komme på kurser, hvor de kan lære noget nyt, som de efterfølgende kan bruge i deres arbejde. Ud over det giver det medarbejderen nogle nye kompetencer, som de kan bidrage med til virksomheden bagefter.

Du kan finde mange forskellige kurser, som kan give dine medarbejdere nogle udvidede kompetencer. Det kan fx være salgskurser, kurser specielt for ledere eller kurser i personlig udvikling. Alt efter hvilken virksomhed du har, kan du finde et kursus som du tror vil gøre en forskel for dine medarbejdere og dermed skabe mere effektivitet. Du kan se mere om virksomhedskurser på tack.dk.

 

Hav det rigtige elektroniske udstyr

Elektronik, især i form af computer, fylder en stor del i vores dagligdag i dag og det gør sig også gældende i enhver virksomhed. For at sikre, at dine medarbejdere kan arbejde hurtigt, er det derfor vigtigt at have det rigtige elektroniske udstyr.

Elektronikken bidrager til ydet effektivitet på mange punkter, men det kan også skabe frustrationer, eksempelvis hvis internettet er langsomt eller en medarbejder løber ind i problemer som en iPhone der ikke vil tænde. Det er derfor vigtigt at der styr på det elektroniske udstyr.

Hvis mobiler fx spiller en stor rolle på jeres arbejdsplads i forhold til kommunikation, er det en fordel at have en reservemobil hvis en medarbejder fx har problemer med iPhone vil ikke tænde. Med en reservemobil kan medarbejderen komme hurtigt videre, indtil den gamle iPhone er repareret.

Sidder I meget ved computer på din arbejdsplads er det vigtigt at have godt computerudstyr, der sikrer at medarbejdere kan arbejde hurtigt. Her spiller hurtigt internettet en stor rolle, da det for de fleste er frustrerende at skulle vente på en hjemmeside der er længe om at indlæse.

Ud over hurtigt internet er det vigtigt at have en god computerskærm – gerne to skærme for at give de mest optimale betingelser for godt arbejde. Og så er et godt tastatur sammen med en computermus også essentielt.

Ofte kan det godt betale sig at give lidt ekstra for fx et godt tastatur, da det kan være med til at gøre arbejdet i din virksomhed mere effektivt.

 

Sæt mål for virksomheden

Det sidste råd til at skabe effektivitet i din virksomhed er ved at sætte mål. Og det gælder både om at sætte mål for virksomheden, men også individuelle mål for hver medarbejder. Når der bliver sat et bestemt mål, har alle noget at arbejde målrettet efter og det skaber en bedre effektivitet.

Et mål for virksomheden kan fx handle om omsætning men det kan også være meget andet som at have et bestemt antal medarbejder inden for en tidsperiode.

På samme måde kan mål for medarbejdere også være meget forskelligt. Det kan være at løse flere opgaver eller arbejde hurtigere end normalt, eller mange andre mål. Det vigtige når der sættes individuelle mål, er at medarbejdere er en del af at sætte målet og at målene er realistiske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *