- Erhverv

Sørg for at vælge det rigtige arbejdsbord

I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på forholdene på arbejdspladsen. Det gælder både på kontoret og på værkstedet. Uanset hvor man befinder sig, er det vigtigt, at der er styr på forholdene.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du vælger det rigtige arbejdsbord til værkstedet. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for, hvorfor det kan betale sig at vælge det rigtige arbejdsbord til værkstedet.

Det er vigtigt, at det er fremstillet af gode materialer

På et værksted er der større behov for et bord, der kan – for at sige det, som det er – klare nogle tæsk. Man skal ikke være bange for, at man laver et lille mærke i bordet, hvis man taber noget. Arbejdsbordet skal være holdbart, så man ikke skal lade sig begrænse af, at bordet er skrøbeligt.

Bordpladen skal gerne være fremstillet i et slidstærkt materiale, som gør, at du nemt og hurtigt kan bruge bordet til det, du ønsker at bruge det til. Bordpladen skal både kunne holde til tunge elementer, varme masser og flere ting, der ikke normalt burde placeres på en normal bordplade.

Det er vigtigt, at det kan justeres i højden

En af de ting som det har handlet en del om, i forhold til sunde arbejdsforhold, er arbejdspositioner. Det kan både handle om, hvordan man sidder, og hvordan man står. Det er vigtigt, at man ikke befinder i positioner, der ikke passer til ens kropspositur i længere perioder. I den sammenhæng er det vigtigt, at der er mulighed for at justere arbejdsbordet i højden.

Denne funktion vil også gavne resten af medarbejderne på værkstedet. Alle kan bruge bordet i den position, de mener, de arbejder bedst i. Der kan både fås manuelle og elektriske, højdejusterbare borde. Det handler selvfølgelig om de behov, I har på arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *