- Forbruger

Spar tid med fleksibel forkælelse til din hund

Alle hundeejere er interesserede i, at deres hund har det godt. Og måske fortjener din hund også lidt ekstra forkælelse – sådan engang om måneden? Hvis den gør, så kan det være, at en Vovsebox er noget for jer. Vovseboxen.dk er en fleksibel abonnementstjeneste, hvor du hver måned modtager en kasse med lækre godbidder og kvalitetslegetøj, tilpasset til din hund. Det er en mulighed for at gøre noget ekstra for din hund, samtidig med du selv sparer tid på indkøb.

 

Goodies og aktiverende legetøj

En Vovsebox indeholder altid 6 goodies, som er tilpasset din hunds størrelse. Der er en blanding af snacks, godbidder og aktiverende legetøj fra anerkendte producenter som Trixie og KONG, og indholdet varierer selvfølgelig fra måned til måned. Hvis der skulle være et bestemt stykke legetøj, som du ved, at din hund ikke bryder sig om, så har du altid mulighed for at bytte det i den nærmeste Petworld butik. Det kalder vi vores “glad vovse-garanti”.

Vovseboxen er altså ikke bare ekstra gode godbidder, det er også legetøj, som hjælper med til at stimulere din hund, på den rigtige måde, så den holder sig i form mentalt.

 

Fleksibelt abonnement – til dig selv eller som gave

Den største fodel ved Vovseboxen er, at den er fleksibel. Du vælger selv, om du først vil prøve en enkelt måned, eller måske en periode på 3 eller 6 måneder. Længere binding giver lavere priser, og abonnementet kan altid stilles i bero.

Hvis du kender en familie med en hund, som fortjener lidt ekstra, kan du også bestille Vovseboxen som gave. Vi leverer direkte til modtagerens adresse, eller en pakkeboks/pakkeshop i nærheden, og hvis I ønsker det, kan pakken stilles i skur eller carport, så der aldrig er besvær med afhentning. Se mere her, og find den box, der passer dig og din hund bedst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *