- Erhverv

Spar tid og penge med Interim management

I dag skal alt være så nemt som muligt. Driver man derfor en virksomhed, hvor man lægger sine kerneværdier i det man er god til, så kan det oftest være træls også at skulle koncentrere sig om økonomi, løn og HR. Der findes i dag flere løsninger til, hvordan virksomheder kan slippe for den type af arbejde. Flere etableret virksomheder tilbyder denne service for dig på timebasis, så man på den måde kun betaler for de timer, som konsulenten arbejder. Det betyder, at man er fri for at ansætte en fuldtidsmedarbejder til at varetage denne jobfunktion, og det er specielt smart, hvis man ikke har nok timer til en fuldtid.

Professionelle konsulenter som lever af Interim management

Det kan være svært at overlade en så vigtig funktion som økonomi, løn og HR til andre, men man får med en Interim Management løsning professionelle folk, som har mange års erfaring indenfor området. Man er med andre ord altid sikret den størst mulige kvalitet, og man behøver ikke at være bekymret for at have uddelegeret opgaven. Betaling pr. time er desuden meget gennemsigtigt for de fleste virksomheder, da man på den måde ved hvad man betaler for på timebasis – en smart løsning hvis man ikke arbejde nok til en fuldtid- eller deltidsstilling.

Smart ved sygdom eller længerevarende fravær

Har man af den ene eller anden årsag fravær på jobbet, kan det skabe en panisk situationen, hvis det er nøglefunktioner for en virksomhed, som er fraværende. Der skal udbetales løn til de ansatte, og der skal være optimal HR-styring. Ved sygdom eller længerevarende fravær er det derfor helt optimalt at benytte sig af interim management som en fleksibel løsning, som kan dække indtil den fraværende er tilbage. På den måde slipper man for unødvendig stress, og man kan koncentrere sig fuldt ud om sit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *