- Forbruger

Står du og skal afholde en koncert?

Står dit band og dig og skal afholde jeres første koncert? Og ingen af jer har lyst til at investere i rigtig meget nyt og dyrt udstyr? Så bør du læse med her. Du har nemlig mulighed for at leje dig til en komplet løsning, der sikre, at både du og dine fans får en fantastisk oplevelse til jeres koncert.

Alt fra lyd, lys, til scene og kamera
Tuxen AV-Center giver dig mulighed for at leje alt nødvendigt udstyr ét sted. Du skal derfor kun koncentrere dig om, at udvælge de produkter du ønsker at leje.
Lyden er helt klart den vigtigste faktor, når der skal afholdes koncert, for uden god lyd ødelægges oplevelsen ved en koncert. Tuxen AV-Center sørger derfor at levere den bedste lydopsætning til dig, uanset om det er til en lille, mellemstor eller stor koncert.
Lyset er selvfølgelig også med til at sætte rammerne om koncerten, og det kan være med til at skabe den helt rette stemning til hvert enkelt nummer. Det er derfor en god idé at sørge for, at finde en lysopsætning som kan berige publikums oplevelse.
Selve scenen er også en vigtig faktor, da den er samlingspunktet for hele koncerten. Det er vigtigt at tage til overvejelse om, der ønskes et stort sceneshow med dansere eller rekvisitter i forhold til scenens størrelse.
Hvis du ønsker at forevige din optræden, er det også muligt at leje et kamera set up, der kan optage koncerten. Kameraet kan også kombineres med storskærme, så publikum på de bagerste rækker kan se lige så godt som dem på forreste række.

Tuxen AV-Center står klar med et uforpligtende tilbud
Hvis du ønsker at høre mere til, hvilke løsninger Tuxen AV-Center kan tilbyde dig, kan du klikke her  og få et uforpligtende tilbud fra Tuxen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *