- Forbruger

Trænger kontoret til en ordentlig rengøring?

Der er i dag mange, der er beskæftiget i stillinger, som udføres på et kontor i for eksempel København, Køge, Roskilde eller Ballerup. Det skyldes, at mere arbejde udføres fra en computer, og derfor er der et stigende behov for hænder på kontorer.

Dog betyder det også, at der kan være et stort pres på disser lokaler, og mange mennesker kan bevæge sig rundt i dem dagligt. Det store rend og den regelmæssige brug kan betyde, at det nu er tid til en ordentlig rengøring.

Og her er der ikke bare snak om en støvsugning og lige at få tørret vinduskarmene af – det er en grundig rengøring.

Giv alle lokaler nyt liv

Ofte er der tæpper på et kontor. De er bløde og derfor mere behagelige at gå og stå på. Men fordi vi har sko på, der er både snavsede og våde på vores arbejdsplads, bliver tæpperne mindst lige så beskidte og slidte. Derfor kan det være en fordel med en tæpperens, der får tæpperne til at se nye ud. Det samme gælder de lidt blødere møbler såsom sofaer og stole, som bruges i blandt andet mødelokaler og dermed til at tage imod kunder, så giv møblerne nyt liv med møbelrens.

De synlige flader er én ting, og alle andre flader en anden. Kan du huske, hvornår der sidst er blevet tørret af bag skrivebordene, ovenpå gardinerne og under reolerne? Hvis ikke, så tag også et kig på de muligheder, der byder sig for at få udført en grundig og professionel erhvervsrengøring.

Oplev en større effektivitet

Det er nemlig ikke blot vigtigt for jeres omdømme, men også selve arbejdsmiljøet internt, at lokalerne er rare og rene at opholde sig i. Det vil højne glæden og moralen, og samtidig vil du så opleve, at motivationen og effektiviteten stiger i arbejdet – netop fordi miljøet er forbedret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *