- Erhverv

Værdiansæt din virksomhed med professionelt køkkenudstyr

Hvad end du er ejer af en café, restaurant, en cateringvirksomhed eller noget fjerde, er det vigtigt at have øje på noget af det mest essentielle, der er med til at værdisætte hele forretningen, nemlig køkkenudstyret. Er der først styr på de store maskiner, vil du have nemmere ved at sælge eller større succes med at overdrage til den næste, hvorimod hvis det er flere årtier siden, at virksomhedens storkøkken sidst har set dagens lys af nymoderne køkkenmaskiner og interiør, vil det blive mere udfordrende at få en køber på krogen.

Find alt til dit storkøkken her – professionelt køkkenudstyr, når det er bedst

Hos Cateringinventar.dk finder du alt til dit storkøkken, hvad end der er tale om store maskiner som industriovne, kølediske, opvaskemaskiner eller mindre udstyr som flaskekølere, vægte, serveringsartikler eller forklæder. Stort som småt, det hele vægter i sidste ende og bedst af alt er, hvis dit storkøkken har en gennemført rød tråd af velholdt og professionelt udstyr.

Cateringsinventar hører bag selskabet Kpa Company ApS, der siden 1994 har solgt og udlejet udstyr ud til storkøkkener. Med et lager på ikke mindre end 5.000 m2, formår Cateringinventar at levere køkkenudstyr hver dag til nogle af de mest skarpe priser, importeret direkte fra producenterne.

Har du erhvervet dig topudstyret, men trænger det til en kærlig hånd og lidt opmærksomhed, kører Cateringinventars montører glædeligt ud for at lave service på de mange forskellige maskiner som fx køl/frys, indstriovne og opvaskere.
Kender du selv til fejlen, men mangler en særlig del til gaskomfuret eller køkkenmaskinen, finder du også reservedele på webshoppen.

Top 5 over udstyr til selskaber ude

Skal du som virksomhed eller privat holde et større selskab enten rund fødselsdag, firmafest eller julefrokost og er der lagt op til den helt store fest med mad ude fra, bar og band, finder du herunder 5 forskellige slags udstyr, som vil være med til at gøre festen ekstra gennemført.

Flaskekølere:
Vær sikker på at drikkevarerne er kolde hele aftenen og anskaf en flaskekøler til festen. På den måde er der frit udsyn til udvalget, men drikkevarerne holder sig også kølige hele aftenen og natten.

Opsats til buffet:
Lad maden blive præsenteret flot og tiltalende med en opsats i flere niveauer. Det gør det både muligt at have mere mad på mindre plads, men det skaber også et smukt udtryk med fade og anretninger i flere forskellige højder.

Lavasten:
Vil man nørde lidt med detaljerne, og skal maden sidde lige i skabet, kan en tallerken lavet ud af lavasten både nedkøle maden, men også holde maden varm og endda stege kødet færdigt til perfektion.
Server maden med perfekt tilberedning på smukke og dekorative lavasten.

Suppegryde til natmaden:
Står natmaden på suppe, og vil man sikre sig, at den bevarer sin korrekte temperatur, kan en suppegryde være ideelt at anskaffe sig til festen. Det er både dekorativt, men man har også mulighed for at holde suppen varm i længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *