- Forbruger

Vi specialiseret I foder til dyr online, og vi har helt sikkert noget til dit kæledyr.

Danskerne er begyndt at købe mere over internettet end nogensinde før. Vi køber over nettet fordi det ER lettere i en travl hverdag at bestille det man nu har brug for over nettet.

Derfor har Nemfoder.dk specialiseret sig i at gøre det nemt, at få det rette foder til hund, hest eller kat sendt direkte hjem til døren. Firmaet har et stort sortiment af kvalitets produkter og tilbehør som virksomheden har brugt mange timer på at teste og bruge, for at få en personlig erfaring med de produkter de sælger. Teamet har mange års erfaring med ernæring til kæledyr, som siden 1998 har været i foderbranchen og har tilegnet sig en god erfaring omkring sammensætning af foder til både hund, kat og hest.

Er du i tvivl, deler vi gerne ud af vores erfaring og hjælper dig på rette vej.

 

Erfaringerne hos Nemfoder.dk kommer igennem mange års erfaringer med salg og udvikling af eksempelvis hundefoder, så sidder du og er i tvivl om hvilket foder din hund har brug for, kan du altid kontakte firmaet og snakke med en af deres ernæringseksperter omkring din hund og dens behov, og hvilket hundefoder der vil passe netop til din hund. Tilsammen har personalet hos firmaet over 10 hunde og 6 katte, og har fået personlig erfaring ved at bruge produkterne som er i virksomhedens store sortiment, af tørfoder og tilbehør til hunde og katte. Personlig erfaring med produkterne betyder utrolig meget, når man skal vejlede og rådgive kunderne for at finde det rigtige foder til deres hund eller kat.

Menneskerne bag Nemfoder.dk har igennem mange år erhvervet deres erfaring omkring ernæring til heste, igennem deres eget stutteri, hvor de har avlet Islænderheste i en lang årrække. De har opbygget erfaringerne ved at brug af produkterne til deres egne heste. Indenfor de sidste par år har firmaet udviklet hestefoder der er tilpasset de danske græsarter så hestene får de rigtige næringsstoffer i de rigtige mængder. Den rigtige ernæring giver en flot og sund hest, som har lyst til at arbejde for rytteren.

Få dine varer leveret lige hjem til døren.

 

Det bliver aldrig lettere end at sidde hjemme i stuen og bestille det du mangler til dine kæledyr. Du kan få råd og vejledning mindst ligeså godt, hvis ikke bedre, som hvis du gik ned i den lokale dyrehandel. Bestil dit foder online og få det sendt direkte hjem til døren, og du behøver ikke engang at være hjemme for at tage imod bestillingen, du fortæller dem bare hvor din pakke må stilles hvis du ikke er hjemme. Når du så kommer hjem fra arbejde, vil din bestilling stå og vente på dig. Hurtig levering, bestiller du på en hverdag, modtager du det allerede den efterfølgende dag.

Gør hverdagen lettere, bestil dit foder til dine kæledyr her, få råd og vejledning med på vejen. Det er nemt, økonomisk og lige til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *