- Erhverv

Visualisér dine data med Power BI

Microsoft Power BI, er et fantastisk værktøj til at præsentere data, som ofte bruges indenfor Business Intelligence-disciplinen. Power Bi gør det muligt at samle og formidle data, som under andre omstændigheder kan være svær at forstå. Når du vælger Power Bi, får du en løsning, som gør det muligt at træffe beslutninger på en hurtig og enkel måde.

Vis resultater på en overskuelig måde

Virksomhedsanalyse er en vigtig del af drive en rentabel virksomhed. Analyser er drevet af data, som ofte kan være uoverskuelige og kræver en særlig indsigt. Derfor kan det være svært at finde den rette måde at præsentere vigtige analyser og resultater. Med Microsoft Power Bi får du en løsning, som gør det nemt at integrere grafer og analyseresultater på en enkel og overskuelig måde. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af dine data, uanset hvilke systemer dine medarbejdere har adgang til.

Konverter dine data til løsninger

Alle virksomheder generer data, både om virksomheden selv, men også om deres kunder og konkurrenter. Det er essentielt for alle virksomheder at udnytte den data, som de har til rådighed. Når du vælger en løsning som Power BI, får du en unik mulighed for at omdanne dine data til let forståelige løsninger. Power BI fungerer perfekt sammen med andre Microsoft-løsninger og er næsten uundværlig sammen med Excel.
Du kan også bruge Power BI sammen med Microsoft Azure, som gør det nemt at dele data på tværs af virksomheden.