- Erhverv

Sikr dig økonomisk mod nedgang eller finansielle krak som bestyrelsesmedlem

Der er i dag mange, der godt kan lide at gøre en ekstra indsats i hverdagen. Det betyder, at der er flere, der begynder at give en hånd med, når det kommer til frivilligt arbejde lige såvel, som der er mange, der engagerer sig i diverse bestyrelser. På den måde har man noget at skulle have sagt, og man får pludselig en helt anden indflydelse, end den som man er vant til fra sit job og sin hverdag. Man får således en indsigt i måske en anden branche, og derfor kan man også være med til at forme den med den erfaring, som man selv sidder med. Som bestyrelsesmedlem hviler der således et stort ansvar på en, idet man ofte bliver inddraget i store og ofte økonomisk tunge beslutninger, og derfor handler det altid om at tage de rette valg eller i hvert fald at give sig selv de bedste forudsætninger for at tage dem. 

Mange peger fingre ad bestyrelsen, når der opleves nedgang i en virksomhed 

Dog kan det ske, at man på et tidspunkt løber ind i uheld og kommer til at tage det forkerte valg. I sådant en tilfælde kan det komme til at koste for eksempel en virksomhed meget dyrt, eller det kan også være, at virksomheden lider nedgang grundet blandt andet et krak. Det er i mange tilfælde i sådanne situationer, at folk vil begynde at kigge efter bestyrelsesmedlemmerne, da det er dem, der i mange tilfælde er med til at forme de beslutninger, der bliver taget, og derfor har de en direkte indflydelse på den fremtid, som man går i møde og kommer til at opleve. Når det går uheldig, og for at man ikke skal komme til at lide selv økonomisk som bestyrelsesmedlem, er det vigtigt, at man har sørget for at tegne sig en bestyrelsesforsikring, på den måde er der nemlig en hjælpende hånd, når man har behov for det. 

Tegn en bestyrelsesforsikring og få dækket alt fra erstatningskrav til sagsomkostninger 

En bestyrelsesforsikring består af nogle investorer der er klar til at skyde nogle summer ind i virksomheden, hvis den pludselig befinder sig i en økonomisk svag position. Det betyder, at du selv slipper for et nogle gange meget stort erstatningskrav, idet du kan være den nærmest i forhold til at stå til skadeansvar. Bestyrelsesforsikringen hjælper desuden med sagsomkostningerne, som et erstatningskrav kan medføre, og det betyder, at forsikringen betaler den erstatning, som du måske er blevet pålagt lige såvel, som de dækker udgifter til for eksempel advokatbistand og andre omkostninger, der kan opstå. En bestyrelsesforsikring er således en fordel at tegne for alle direktører og medlemmer af en bestyrelse, således der ikke er nogen medlemmer, der kan risikere at stå uden en forsikring, hvis uheldet er ude. Vil du gerne vide mere om bestyrelsesforsikringer? Så læs mereher. Online finder du alt den viden, du måtte have behov for, således du giver dig selv de bedste forudsætninger for at være sikret.